Portal społecznościowy dla wszystkich artystów
Przepraszamy, ale ta dyskusja została właśnie zamknięta dla dalszych odpowiedzi.

Jak tak patrzę na to to ta panna ma chyba głowę za dużą
Anleda mówi:Dobry doradca :) Ona rzeczywiście ma coś nie tak z tą głową. Się zamaluje - dodam więcej włosów i jakoś postaram się poprawić tą twarz.Jak tak patrzę na to to ta panna ma chyba głowę za dużą
Czy ja wiem....czy głowa za duża..hmmm.. w końcu panna stoi lekko bokiem ,to ramona mogą się wydawać węższe....głowa chyba ok...chociaż jak zasugerowałaś ,to może faktycznie od ust ,do ucha spory kawałek...:-) ale ze mnie doradca;-)))
Iwona mówi:Anleda mówi:Dobry doradca :) Ona rzeczywiście ma coś nie tak z tą głową. Się zamaluje - dodam więcej włosów i jakoś postaram się poprawić tą twarz.Jak tak patrzę na to to ta panna ma chyba głowę za dużą
Czy ja wiem....czy głowa za duża..hmmm.. w końcu panna stoi lekko bokiem ,to ramona mogą się wydawać węższe....głowa chyba ok...chociaż jak zasugerowałaś ,to może faktycznie od ust ,do ucha spory kawałek...:-) ale ze mnie doradca;-)))
I co z tą damą się teraz dzieje ? Czy nadal w tej bieli bidulka stoi? Czy może jednak obraz ukończony;-)
Witamy w
Art-Polska
© 2009 Utworzono przez Anleda w serwisie Ning. Utwórz własną sieć społeczną