Art-Polska

Portal społecznościowy dla wszystkich artystów

Ponieważ wykonanie jakiejś pracy, to "kawałek czasu". Proponuję pochwalcie sie tym co aktualnie robicie, niech to jest choćby fragment..
Ja aktualnie zaczęłam nową robótkę. Na zdjęciu wydawało się ,że to nie jest aż tak duze, dopiero po rozrysowaniu kratek zorientowałam sie w co się angażuję;-) A wzór tak mnie zauroczył ,że nie sposób było zrezygnować:-) Wiecie jak to jest...
Pozdrawiam:-)

Udostępnij

Załączniki:

Odpowiedz na to

Odpowiedzi do tej dyskusji

IWONA TURZA mówi:
Witam.I w końcu skończyłam lwa. Zrobiłam dwa obrazy na czarnej kanwie i pewnie na jakiś czas mi starczy :)) A teraz wracam do mojej dziewczyny którą pozostawiłam dla " czerni"Bardzo nie lubię zostawiać prac nie skończonych bo później ciężko mi do nich wrócić tym bardziej że już mam przygotowany schemat na następny i bardzo mnie korci .Pozdrawiam
Załączniki:

Odpowiedz na to

ja obecnie zaczęłam haftować na koszuli motyw ludowy :) konkretnie koguciki :)
pokażę jak będzie coś więcej, na razie narysowałam tylko wzór na koszuli i trochę konturu zrobiłam.
a nawiasem - posiadacie może jakieś ciekawe wzory ludowe ? bardzo lubię te motywy, a ciężko mi coś znaleźć...
pozdrawiam! :)

to właśnie ten obrazek, z którego wzięłam wzór :) podobają się koguty? :)

Odpowiedz na to

Koguty są świetne:-) Jak może zauważyłaś w mojej galerii jest sporo drobiu;-) Lubię to ptactwo:-)))
Ciekawa jestem Twojej pracy ,to naprawdę musi być pracochłonny wzór. Co do wzorów ,poszperam ,poszukam ....pewnie coś znajdę :-)
Pozdrawiam , no i witam w grupie:-)

Justyna Kacprzak mówi:
ja obecnie zaczęłam haftować na koszuli motyw ludowy :) konkretnie koguciki :)
pokażę jak będzie coś więcej, na razie narysowałam tylko wzór na koszuli i trochę konturu zrobiłam.
a nawiasem - posiadacie może jakieś ciekawe wzory ludowe ? bardzo lubię te motywy, a ciężko mi coś znaleźć...
pozdrawiam! :)

to właśnie ten obrazek, z którego wzięłam wzór :) podobają się koguty? :)

Odpowiedz na to

Kolejny etap pracy. Niewielki postęp, bo zajęta byłam bombkami zamówionymi przez znajomych, jeszcze sporo mi zostało do zrobienia, więc chyba się do Świąt nie wyrobię :(

Odpowiedz na to

Kasiu, to będzie piękna praca...

Katarzyna Literska mówi:

Kolejny etap pracy. Niewielki postęp, bo zajęta byłam bombkami zamówionymi przez znajomych, jeszcze sporo mi zostało do zrobienia, więc chyba się do Świąt nie wyrobię :(

Odpowiedz na to

Odpowiedz na to

Informacje

Anleda Anleda utworzył tę sieć społeczną na stronie Ning.

© 2009   Utworzono przez Anleda w serwisie Ning.   Utwórz własną sieć społeczną

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Prywatność  |  Warunki serwisu

Zaloguj się na czacie