Art-Polska

Portal społecznościowy dla wszystkich artystów

Jako ,że padło pytanie, czy są organizowane konkursy z haftu krzyżykowego, z entuzjazmem przyjęłam to jako propozycję, pod którą podpisuję się swoimi obiema rękami. W tym wątku możemy przedyskutować temat konkursu. Na ArtPolska jest kilka osób , które haftują, więc warto byłoby zorganizować nasz malutki konkurs.
Ze swojej strony ufunduję nagrodę dla zwycięzcy .
Wynik konkursu będzie ogłoszony na stronie głównej razem ze zdjęciem wygrywającej pracy.
Proszę o pisanie wszystkiego co dotyczy konkursu, w tym wątku . I co Wy na to?

Udostępnij

Odpowiedz na to

Odpowiedzi do tej dyskusji

a ze ja tez czasami dla relaksu haftuje to moge tez cos wrzucic ale niestety chyba nic swiatecznego bo akurat skonczylam jeden obrazek a ten co teraz robie to nie swiateczny.

Odpowiedz na to

Jak tam prace ? Czy coś działacie? Święta już niedługo! Jeśli macie za mało czasu , to proszę abyście dały znać to się przedłuży czas konkursu ;)

Odpowiedz na to

Może to dobry czas ,zeby ustalić dokładną datę rozstrzygniecia konkursu. Nie wiem jak inni ,ale myślę że może wyznaczmy czas od..do, czyli dokładne daty ,w których mamy opublikować swoje prace , potem kilka dni na ocenę i finał:-)

Odpowiedz na to

Ok Święta się już skończyły i czas może by rzeczywiście na finał konkursu. powiedzmy ,że czas damy do końca miesiąca. Zdjęcia można dodawać w taki sposób , że pisząc post to mamy taką ikonkę aparatu fotograficznego i w nią kliknijmy można dodać obraz z komputera lub adres obrazu z sieci a można też kliknąć w napis poniżej pisanego postu "Dołącz pliki" wówczas pokaże się button "przeglądaj"

Odpowiedz na to

Witam piękny pomysł z tym konkursem naszych cudownych prac ręcznych.Jestem zaszczycona że ktoś to docenia.

Odpowiedz na to

To moja praca konkursowa. Co prawda mało w niej kwiatów, ale jest jak najbardziej świąteczna.

Odpowiedz na to

Dziękujemy za wstawienie pierwszej konkursowej pracy :) Czekamy na dalsze

Odpowiedz na to

Moja praca. Nie zdążyłam oprawić w ramkę, ale myślę ,że to w niczym nie przeszkadza.

Odpowiedz na to

Iwona mówi:

Iwona mówi:
Moja praca. Nie zdążyłam oprawić w ramkę, ale myślę ,że to w niczym nie przeszkadza.

Odpowiedz na to

Kasiu i Iwonko,Wasze prace to dzieła sztuki.Kiedyś ,dawno temu ,też haftowałam krzyżykami i jak widze takie prace to aż korci mnie aby złapac za igłę.Niestety,brak mi czasu.Szkoda ,że doba jest tak krótka i jeszcze trzeba spac.Jednak bardzo Wam kibicuję i chętnie ogladam Wasze cudeńka.Pozdrawiam niedzielnie.

Odpowiedz na to

Śledzę wasze poczynania i aż się boję co będzie dalej:)Piękne prace.

Odpowiedz na to

Wygląda na to, że niewiele osób zainteresowało się tym konkursem, a szkoda, bo tyle Nas tu już jest..

Odpowiedz na to

Odpowiedz na to

Informacje

Anleda Anleda utworzył tę sieć społeczną na stronie Ning.

© 2009   Utworzono przez Anleda w serwisie Ning.   Utwórz własną sieć społeczną

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Prywatność  |  Warunki serwisu

Zaloguj się na czacie