Art-Polska

Portal społecznościowy dla wszystkich artystów

Witam serdecznie, dziś informacja na płycie CD, jak otrzymać dotację 40 tys. złotych na założenie własnej firmy (działalności gospodarczej), w Gazecie Prawnej.

Zachęcam i polecam, czasem ktoś z Nas ma pomysł, posiada niezbędne umiejętności a jak to w życiu, brakuje funduszy. Jest okazja spełnić swoje marzenia :)
Pozdrawiam :)

Udostępnij

Odpowiedz na to

Odpowiedzi do tej dyskusji

Witam! Posiadasz może to cd?

Odpowiedz na to

Witam :) przykro mi ale nie, bezpośrednio nie byłem zainteresowany, sprawa aktualna była na wiosnę teraz to już pewnie "rozdrapali". W Urzędach Pracy (pożal się Boże) dają ok. 19 tys. tu była konkretniejsza pomoc ;) Przypadkowo dowiedziałem się i zamieściłem informację dla innych osób, być może zainteresowanych. Zasada była taka o ile pamiętam że nie można było łączyć pomocy z UP i tej dotacji z funduszy UE. Można zapytać w UP powinni udzielić informacji ( jeżeli przypadkiem zapyta się właściwą osobę ).
Pozdrawiam ;)

DZADZA mówi:
Witam! Posiadasz może to cd?

Odpowiedz na to

dziękuje ..właśnie dreptam do UP i kilku innych instytucji .mam nadzieje ze wydreptam ...
Pozdrawiam Ciepło

Odpowiedz na to

Życzę powodzenia :) i konsekwencji w działaniu, niech byle co Cię nie zniechęci :)
Pozdrawiam serdecznie :)

DZADZA mówi:
dziękuje ..właśnie dreptam do UP i kilku innych instytucji .mam nadzieje ze wydreptam ...
Pozdrawiam Ciepło

Odpowiedz na to

Odpowiedz na to

Informacje

Anleda Anleda utworzył tę sieć społeczną na stronie Ning.

© 2009   Utworzono przez Anleda w serwisie Ning.   Utwórz własną sieć społeczną

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Prywatność  |  Warunki serwisu

Zaloguj się na czacie