Art-Polska

Portal społecznościowy dla wszystkich artystów

Katarzyna Literska

Dyskusje uczestnika Katarzyna Literska (6)

Dyskusje z odpowiedziami (6) Odpowiedzi Ostatnia czynność
Mieczysław  Głuch

"Witam serdecznie. Mnie również podoba się taki pomysł, mam tylko jedną uwagę. "Pra..."

Odpowiedź użytkownika Katarzyna Literska o godz. Maj 30 dla użytkownika Praca tygodnia a może miesiąca....

7 Maj 30
Odpowiedź od Katarzyna Literska
Anleda

"Wygląda na to, że niewiele osób zainteresowało się tym konkursem, a szkoda, bo tyl..."

Odpowiedź użytkownika Katarzyna Literska o godz. Maj 10 dla użytkownika Konkursy -Haft Krzyżykowy

26 Maj 16
Odpowiedź od Anleda
Anleda

" To moja praca konkursowa. Co prawda mało w niej kwiatów, ale jest jak najbardzie..."

Odpowiedź użytkownika Katarzyna Literska o godz. Kwi 23 dla użytkownika Konkursy -Haft Krzyżykowy

26 Maj 16
Odpowiedź od Anleda
Anleda

"Rzeczywiście fajny pomysł. Ja ze swojej strony mam takie bardziej organizacyjne py..."

Odpowiedź użytkownika Katarzyna Literska o godz. Lu 4 dla użytkownika Konkursy -Haft Krzyżykowy

26 Maj 16
Odpowiedź od Anleda
Anleda

"Pomysł doskonały. Szkoda tylko, że nikt oprócz nas na forum nie zagląda. Czyżby ni..."

Odpowiedź użytkownika Katarzyna Literska o godz. Sty 26 dla użytkownika Czas na forum

15 Kwi 15
Odpowiedź od Anleda
Anleda

"Bardzo mi się podobają wszystkie prace na tej stronie. I cieszę sie, że powstała t..."

Odpowiedź użytkownika Katarzyna Literska o godz. Sty 23 dla użytkownika Czas na forum

15 Kwi 15
Odpowiedź od Anleda

Informacje

Anleda Anleda utworzył tę sieć społeczną na stronie Ning.

© 2009   Utworzono przez Anleda w serwisie Ning.   Utwórz własną sieć społeczną

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Prywatność  |  Warunki serwisu

Zaloguj się na czacie