Art-Polska

Portal społecznościowy dla wszystkich artystów

Anleda

Dyskusje uczestnika Anleda (23)

Dyskusje z odpowiedziami (20) Odpowiedzi Ostatnia czynność
Katarzyna Wawrzyniak

"Mogę narazie powiedzieć dokładnie to samo co Rudolf ;) "

Odpowiedź użytkownika Anleda o godz. Wrz 11 dla użytkownika Grupa artystyczna 5 MINUTES zaprasza

6 Wrz 26
Odpowiedź od Włodzimierz Imbierowicz
Mieczysław  Głuch

"Tak , oczywiście dlatego jeszcze odrobinę poczekam , po czym wezmę się do realizac..."

Odpowiedź użytkownika Anleda o godz. Maj 29 dla użytkownika Praca tygodnia a może miesiąca....

7 Maj 30
Odpowiedź od Katarzyna Literska
Mieczysław  Głuch

"Ok coś trzeba pomyśleć nad ostateczną treścią ogłoszenia i do przodu ;)"

Odpowiedź użytkownika Anleda o godz. Maj 22 dla użytkownika Praca tygodnia a może miesiąca....

7 Maj 30
Mieczysław  Głuch

"Ja również jestem za :) Można stworzyć featured artists , to żaden problem .Można ..."

Odpowiedź użytkownika Anleda o godz. Maj 21 dla użytkownika Praca tygodnia a może miesiąca....

7 Maj 30
Anleda

"No właśnie. Do odważnych świat należy! Trzeba zorganizować kolejny konkurs może wó..."

Odpowiedź użytkownika Anleda o godz. Maj 16 dla użytkownika Konkursy -Haft Krzyżykowy

26 Maj 16
Odpowiedź od Anleda
Mieczysław  Głuch

"Rzeźba robi niesamowite wrażenie, może dlatego ,że jest tak duża. Ptaki wiedziały ..."

Odpowiedź użytkownika Anleda o godz. Maj 14 dla użytkownika ciekawostaka przyrodniczo-rzeźbiarska

1 Maj 14
Odpowiedź od Anleda
Anleda

"Dziękujemy za wstawienie pierwszej konkursowej pracy :) Czekamy na dalsze"

Odpowiedź użytkownika Anleda o godz. Kwi 23 dla użytkownika Konkursy -Haft Krzyżykowy

26 Maj 16
Odpowiedź od Anleda
Anleda

"Ok Święta się już skończyły i czas może by rzeczywiście na finał konkursu. powiedz..."

Odpowiedź użytkownika Anleda o godz. Kwi 19 dla użytkownika Konkursy -Haft Krzyżykowy

26 Maj 16
Odpowiedź od Anleda
Anleda

"Ta masa jest dostępna u mnie w sklepiku http://anleda.pl/sklep lub na Ebay.com"

Odpowiedź użytkownika Anleda o godz. Kwi 15 dla użytkownika Czas na forum

15 Kwi 15
Odpowiedź od Anleda
Anleda

"Jeśli chodzi o skrzydełka jest mnóstwo technik , które wszytkie prawie znam, więc ..."

Odpowiedź użytkownika Anleda o godz. Kwi 15 dla użytkownika Czas na forum

15 Kwi 15
Odpowiedź od Anleda

Informacje

Anleda Anleda utworzył tę sieć społeczną na stronie Ning.

© 2009   Utworzono przez Anleda w serwisie Ning.   Utwórz własną sieć społeczną

Oznaczenia  |  Zgłoś problem  |  Prywatność  |  Warunki serwisu

Zaloguj się na czacie